Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A margarinnal elmorzsolt liszthez, hozzáadjuk a tejben felfuttatott élesztőt, amihez hozzáadjuk a tojásokat. Az egészet összegyúrjuk és négy egyenlő cipóba osztjuk. Az első cipót kinyújtjuk és zsírozott-lisztezett tepsibe fektetjük. Ezt megkenjük lekvárral, meghintjük dióval, majd erre jön a következő tészta, erre a lekvár, dió és végül a harmadik és negyedik tészta. Meleg sütőben megsütjük. Ha teljesen kihűlt, csokoládé mázzal befedjük. A töltelék kb. 7 dl-es üveg baracklekvár, 50 dkg darált dió, ízlés szerinti cukorral ízesítve. A csokimázat én úgy készítem, hogy a katica étcsokis bevonót (vagy mikulás csokikat) és a vajat is, egy külön edényben, a radiátoron megolvasztom, a kettőt összeöntöm, jól elkeverem és azonnal kenem.