Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt összetördeljük, és langyos tejben felfuttatjuk a cukorral, amíg habossá válik a teteje. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt, a tojást, a sót és jól összedolgozzuk. Szobahőmérsékleten megkelesztjük. A tésztát 3 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik lapot kinyújtjuk egy kisebb tepsi méretére. Az egyik lapot a tepsibe fektetjük és megkenjük baracklekvárral, aztán rákenjük a túrótölteléket. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is megkenjük lekvárral, és megszórjuk a diós cukorral. Végül rátesszük a harmadik lapot úgy, hogy a széleit benyomkodjuk egy kicsit a tepsi szélén. A tészta tetejét megszurkáljuk villával több helyen. Közepes lángon, előmelegített sütőben megsütjük. Az olvasztott csokit összekeverjük egy evőkanál vajjal, és ezzel a mázzal bevonjuk a megsült sütit.