Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Mossuk meg a zöldségeket, majd vágjuk föl a hagymát és a paszternákot, aztán süssük meg őket kevés olajon. Öntsük rá az alaplevet (vagy vizet), sózzuk, borsozzuk és főzzük 15 percig. Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a petrezselymet és a spenótot, majd kevergessük addig, amíg meg nem puhulnak a friss levelek.
Gnocchi: keverd össze a búzadarát liszttel, tojással és sóval. Ha nem áll össze a massza, öntsd fel egy kis vízzel. Ha elkészült a tészta, hagyd állni 5 percig. Kanállal csípjünk le a masszából és főzzük meg sós vízben. Szedjük ki a megfőtt gnocchit egy tányérba, erre öntsük a levest és máris tálalhatjuk!