Receptek Levesek Zöldségleves gnocchival

Hozzávalók

1 darab póréhagyma
3 darab paszternák
250 g bébispenót
½ l húsleves alaplé
étolaj
friss petrezselyem
őrölt fekete bors
Gnocchihoz
csésze búzadara
1 darab tojás

Elkészítés

1

Mossuk meg a zöldségeket, majd vágjuk föl a hagymát és a paszternákot, aztán süssük meg őket kevés olajon. Öntsük rá az alaplevet (vagy vizet), sózzuk, borsozzuk és főzzük 15 percig. Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a petrezselymet és a spenótot, majd kevergessük addig, amíg meg nem puhulnak a friss levelek.

2

Gnocchi: keverd össze a búzadarát liszttel, tojással és sóval. Ha nem áll össze a massza, öntsd fel egy kis vízzel. Ha elkészült a tészta, hagyd állni 5 percig. Kanállal csípjünk le a masszából és főzzük meg sós vízben. Szedjük ki a megfőtt gnocchit egy tányérba, erre öntsük a levest és máris tálalhatjuk!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4