Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Mindent megtisztítunk, felvagdalunk. Egy nagy fazékban kevés vajat olvasztunk, néhány percig dinszteljük rajta a zöldségeket. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk és addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak. (Kuktában készül el a leggyorsabban.) Összeturmixoljuk vagy átpaszírozzuk. Átforraljuk újra, ízesíthetjük még sóval, borssal, szerecsendióval. Sűrűnek, nehezen folyónak kell lennie. Magában is finom, de tehetünk a tányérba egy-két evőkanál tejfölt vagy sült hagymát. Tetszőlegesen hozzáadható még: fél fej káposzta 2 fej vöröshagyma 3 karalábé