Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Zöldséges-tormás lazacszeletek

Hozzávalók

50 g tengeri só
100 g vöröshagyma
200 g vaj
1 csipet őrölt fekete bors
500 g friss torma (reszelt)
100 ml citromlé
1 csokor friss petrezselyem
300 ml száraz fehérbor
500 g vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller)
2 darab babérlevél
0.8 kg lazac (filé)

Leírás

A vegyes zöldséget megtisztítjuk, vékony metéltre vágjuk. A szeletelt vöröshagymát vajban, üvegesre pároljuk. A metélt zöldséget, sós, fűszeres vízben, félpuhára főzzük. Tepsibe tesszük a vajban puhított hagymát, erre helyezzük a besózott halszeleteket. Beborítjuk a félig főtt zöldségekkel és megszórjuk a reszelt tormával. A fehérborral felengedjük, majd fóliával betakarjuk és sütőben kipároljuk. Amikor elkészült, citromlével ízesítjük. Finomra vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 7ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 7ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4