Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az üvegtésztát, langyos vízbe áztatjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A hagyma kivételével, mindent egyforma, vékonyka, kis hasábokra vágunk. A hagymát egészen finomra metéljük. A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágjuk, majd serpenyőben a zsírját kiolvasztjuk. A pörcöt benne hagyjuk. Hozzátesszük a hagymát és kevergetve megfonnyasztjuk. A tűzről lehúzva, belekeverjük a pirospaprikát és két evőkanál vizet ráöntünk. Ezután rátesszük az összes felaprított zöldséget és csirkemellcsíkokat. Befedve pároljuk, néhány percig. Beletesszük a húsleveskockát és belekeverjük a szójaszószt is. Ügyeljünk arra, hogy a zöldség ne puhuljon meg nagyon. Hozzáadjuk az üvegtésztát és átforgatjuk. 3-4 perc alatt, a tészta is megpuhul.