Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zöldséget kevés sós vízben meg kell főzni. Ha kész, leszűrve egy vajjal kikent tűzálló tálba tedd bele. A zöldség levéből kétszer annyit forralj meg, mint amennyi a tészta térfogata és abban főzd meg a tésztát, fedő alatt. A tészta fel fogja szívni a zöldséglevet és csodálatos íze lesz. Nem szabad teljesen megfőzni a tésztát, ha elvágod, belül egy nagyon vékony fehér csík maradjon! Borítsd bele a zöldségbe az így megfőzött tésztát és a füstölt húst, és így forrón keverd össze az egészet a vaj, a reszelt sajt és a tejföl felével. Sózd meg ízlés szerint. A maradék reszelt sajtot keverd össze a maradék tejföllel, és kend a tészta tetejére. Erre morzsold rá a maradék vajat,és lefedve, közepesen meleg sütőben süsd addig, amíg a teteje szép piros nem lesz. Nagyon finom, üdítő és laktató egyszerre. Savanyúsággal is adható.