Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zöldséget megtisztítjuk és felaprítjuk. A vöröshagymát, hámozás után finomra aprítjuk, a megmosott petrezselyemzöldet apróra vágjuk, a rizst megmossuk és leszűrjük. Leveses fazékban felforrósítjuk az olajat és üvegesre pirítjuk rajta a hagymát. Azonnal ráöntünk 2 evőkanál vizet és visszatesszük a tűzre. Felforraljuk, ezt követően a zöldséget és a rizst is rátéve, kissé megpirítjuk. Ezután, felöntjük bő egyliternyi vízzel és beletesszük a húsleveskockákat. Kb. 15 percig főzzük, végül a liszttel simára kevert tejjel behabarjuk. Kiforraljuk és megkóstolva, még kevés sóval ízesítjük. Beleszórjuk a petrezselyemzöldet és a tűzről lehúzva, még 10 percig, befedve hagyjuk állni. Végül, tejföllel gazdagítjuk.