Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
4 dl tejszín
15 dkg vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
1 csipet őrölt fehérbors
1 fej brokkoli
60 dkg pulykacomb
1 csipet friss bazsalikom
1 marék friss petrezselyem
20 dkg zöldségkeverék

Leírás

A pulykahúst kockára vágjuk, és hagymás zsíron megpároljuk. Közben fűszerezzük. Ha félig megpárolódott, akkor rászórjuk a fűszereket, és együtt puhára pároljuk. Ha puha a zöldség és a hús, akkor felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4