Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csomag vegyes zöldség (mirelit)
1 csipet ételízesítő
75 dkg pulykacomb
5 dkg finomliszt
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A kockára vágott húst megpirítjuk és felöntjük vízzel. Fedő alatt, félig megfőzzük. Ha félig megfőtt, hozzáadjuk az előkészített zöldségeket. Főzzük puhára őket, majd habarjuk be és tejszínnel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4