Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
1 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
20 dkg zöldborsó
60 dkg pulykacomb
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A pulykacombot feldaraboljuk, és sózzuk. Az olajon megpirítjuk a hagymát, és rárakjuk a húst. Fedő alatt, majdnem puhára pároljuk, 60 perc alatt. Ezután hozzáadjuk az előkészített zöldségeket. Fedő alatt készre pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4