Receptek Főételek Húsos ételek Zöldséges pörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál étolaj
2 darab lilahagyma
1 darab vöröshagyma
1 csipet szárított majoranna
1 csipet őrölt fehérbors
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
20 dkg csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
80 dkg pulykacomb

Leírás

Olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd pirospaprikával megszórom, és rádobom a felkockázott húst. Fedő nélkül picit pirítom, öntök alá kevés vizet. Sózom, megszórom majorannával. (Mindenki olyan fűszert használhat, amit a saját pörköltjéhez megszokott.) Fedő nélkül főzöm pár percig, hogy sűrűsödjön a szaftja. Mikor a hús majdnem megfőtt, beledobom a cikkekre vágott lilahagymát és gombát. Meglocsolom paradicsompürével, majd fedő alatt, készre főzöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4