Receptek Levesek Zöldséges gulyásleves

Hozzávalók

500 g marhalábszár
1 konzerv paradicsom
2 l víz
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 darab sárgarépa
3 szál angol zeller
4 darab burgonya
2 darab babérlevél
2 kanál olívaolaj
1 kanál
1 kanál fűszersó

Elkészítés

1

Vágjuk kockára a marhahúst, valamint apró darabokra a zöldségeket.

2

Hevítsünk olajat serpenyőben és süssük meg a húst.

3

Vegyük ki a húst a serpenyőből és tegyük a helyére a hagymát, fokhagymát, répát, burgonyát és süssük 3 percig.

4

Adjuk hozzá a konzerv paradicsomot, a húst, a maradék nyers hozzávalót és öntsünk rá vizet.

5

Folyamatos kevergetés mellett forraljuk fel, majd alacsonyabb hőmérsékleten főzzük 30 percig.

6

Tálaljuk friss kenyérrel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4