Receptek Levesek Zöldséges gulyásleves

Hozzávalók

500 g marhalábszár
2 l víz
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 darab sárgarépa
3 szál angol zeller
4 darab burgonya
2 darab babérlevél
2 kanál olívaolaj
1 kanál
1 kanál gulyáskrém

Elkészítés

1

Vágjuk kockákra a húst. Vágjuk apró darabokra a hagymát, a fokhagymát, a répát, a zellert és a burgonyát.

2

Süssük meg a húst egy kis olajon, majd tegyük félre.

3

Tegyük a serpenyőbe a fokhagymát, hagymát, répát és burgonyát, majd süssük 3 percig.

4

Adjuk hozzá a paradicsomkonzervet, a húst, a maradék nyers hozzávalókat és öntsünk rá vizet.

5

Folyamatos keverés mellett főzzük fel, majd vegyük alacsonyabbra a hőfokot és főzzük puhára 30 perc alatt.

6

Tálaljuk friss kenyérrel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4