Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Felteszünk főni vizet, ha forr, megsózzuk, beleöntjük a feldarabolt zöldbabot, a répát és a fehérrépát. Ha megfőtt, leszűrjük, de a vízből tegyünk félre a hígításhoz. Egy másik fazékban, kifőzzük a tésztát. 10 dkg szeletelt gombát, egy kisebb edényben, 2 kanál olajon megdinsztelünk, sózzuk, borsozzuk. Egy másik, nagyobb (lehetőleg teflon) edényben, a lebőrözött, apró csíkokra vágott csirkemellet, 2 kanál olajon, fehéredésig sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáöntjük a gombát. Ha az előkészülettel megvagyunk, összeöntjük egy edénybe a húst, a zöldséget, leszórjuk a liszttel, átpirítjuk, felengedjük vízzel és besűrítjük tejföllel. Egy sűrű fehér mártást kapunk, amit hígíthatunk, ízlés szerint. Utánaízesítjük sóval, borssal. Petrezselyemzöld feltétlenül kell bele! Ezt a mártásos húst, tálaljuk a kifőtt tésztára.