Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk. A csirkét is felcsíkozzuk, enyhén sózzuk (jódozott só a pajzsmirigyműködést fokozza), majd olívaolajon megpirítjuk. Fontos, hogy olívaolajat használjunk, mert az olívaolaj koleszterinje, pontosan 0 g azaz 0%. Egy másik serpenyőben megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk a zöldségeket és tovább pirítjuk. Ne sózzuk meg!!! Adjunk hozzá 1 dl vizet és morzsoljuk rá a leveskockát. Ha a víz elpárolgott alóla, szórjuk meg liszttel és engedjük fel. Forraljuk ki és ízesítsük be, majd turmixoljuk le. Helyezzük bele a csirkehúst és forraljuk még, 10 percig.