Receptek Főételek Tészta Zöldfűszeres tésztasaláta

Hozzávalók

2 dl tejföl
3 kanál étolaj
1 csokor friss petrezselyem
1 csokor tárkony
15 dkg fusilli (csavart cső)
1 csokor friss kapor
1 csokor zellerzöld

Leírás

A tésztát a szokásos módon, sós vízben megfőzöm, majd hideg vízzel leöblítem és egy evőkanál olajon megforgatom. Az összes zöldfűszert megmosom, leszikkasztom, majd apróra vágom. A megmaradt, forrósított olajon, egyetlen percig futtatom, majd a tejfölt ráöntöm és citromlével, meg a fűszerekkel, kellően ízesre fűszerezem. A főtt tésztát beleforgatom és jól behűtöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4