Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A velőt, vastag falú lábosban megolvasztjuk. Hozzáadjuk a vajat, az olajat és üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát. A hőmérsékletet közepesre emeljük és a lábosba szórjuk a rizst. Úgy 1-2 percig, kevergetve pirítjuk. Felöntjük a borral, majd ha ez elpárolgott, állandó keverés mellett, apránként felöntjük a marhahúslevessel, egyszerre körülbelül fél pohárnyival. Minden egyes folyadék-hozzáadás után, addig keverjük, amíg a levest a rizs magába nem szívja. A teljes puhulási idő, 15-18 perc. Mielőtt kész lenne, belekeverjük az apróra vágott petrezselymet és bazsalikomot. Sóval, borssal, reszelt juhsajttal ízesítjük.