Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A babapiskótát zacskóba téve összetörjük egy sodrófával. 20 dkg morzsát lemérünk, tálba öntjük, a maradékot félre rakjuk. A Ramát megforrósítjuk és a 18 dkg morzsát belekeverjük plussz a babapiskóta törmeléket. A Ramázott tortaformába terítjük, elsimítjuk az alján, odanyomkodjuk, és hűtőbe tesszük. 1 citrom héját lereszeljük és kicsavarjuk a levét, a tejszínt habbá verjük, közben beleöntjük a cukrot. A krémsajttal, a citrom levével és a lereszelt héj felével simára keverjük. A sajtkrémet a formába öntjük, a tetejét elsimítjuk, és előmelegített sütőben 60 percet sütjük 150 fokon. Hagyjuk kihűlni,majd hűtőbe rakjuk és 2-3 órát dermesztjük.