Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós tokány 2

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykamell
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

A pulykamellet felaprítjuk, a hagymát lereszeljük és vajon elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a pulykamellet és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk 5-6 perc után a borsót és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt pároljuk, 15-20 percig a ragut. A lisztet kikeverjük vízzel és behabarjuk vele a ragut. Tejszínnel dúsítjuk és ráízesítünk. Főtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4