Receptek Főételek Tészta Zöldborsós tésztasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál citrom
1 tubus majonéz
1 pohár natúr joghurt
1 pohár tejföl
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csemegeuborka
30 dkg zöldborsó
1 csipet szárított kapor
1 adag friss petrezselyem
1 zacskó penne

Leírás

A tésztát kifőzzük. Az uborkát összekockázzuk és félre tesszük. A joghurtot, a tejfölt és a majonézt összekeverjük a fűszerekkel. A zöldborsót leforrázzuk. A kihűlt tésztához hozzáadjuk a borsót, uborkát és az öntetet. Összekeverjük, ízesítjük és hűtőbe rakjuk. Hidegen fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4