Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós sertésragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
30 dkg zöldborsó
1 kanál őrölt pirospaprika
80 dkg sertés lapocka
4 kanál finomliszt
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a kockákra vágott húst, majd süssük fehéredésig és szórjuk rá a zúzott fokhagymát, pirospaprikát. Sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy félig ellepje. Amikor felforrt, fedővel lefedve, közepes tűzön pároljuk félpuhára. Szórjuk bele a zöldborsót, az apró kockákra vágott zöldpaprikát, az aprított petrezselymet és ha kevés a szaftja, annyi vízzel pótoljuk, hogy félig ellepje. Közepes tűzön főzzük készre. Habarással sűrítsük és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4