Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
4 kanál zsír
80 dkg sertéscomb
20 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
2 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A hagymát aprítsuk fel finomra, és pirítsuk meg a zsiradékon. Rakjuk rá a kockára vágott húst, és pirítsuk meg, majd fedő alatt pároljuk félig puhára. Ha félig megpárolódott, akkor fűszerezzük, és adjuk hozzá a zöldborsót. A folyadékot pótoljuk, ha szükséges. Pároljuk tovább, fedő alatt. Ha megpuhult a hús, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel, majd keverjük el. Forraljuk ki, majd tejszínnel, vagy tejföllel dúsítsuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4