Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
1 kk kristálycukor
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
30 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
70 dkg pulykacomb
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A húst kockára vágjuk és sózzuk. A hagymát megdinszteljük kevés olajon és rárakjuk a húst. Fedő alatt, szinte puhára pároljuk. Ha már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldborsót és a fűszereket, majd felengedjük vízzel. Ha a zöldborsó is puha, akkor behabarjuk, majd beleöntjük a tejet és tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4