Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Zöldborsós csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
50 dkg csirkemell
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
1 csipet őrölt fehérbors
25 dkg zöldborsó
3 kanál finomliszt
1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemellet vágjuk kockára, és hagymás zsíron futtassuk meg. Ha kifehéredett, akkor szórjuk rá a borsót, és fedő alatt pároljuk meg. Közben fűszerezzük. Ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk. Ha megpuhult a hús, akkor habarással sűrítsük a ragut, és tejszínnel dúsítsuk. Forraljuk ki, és frissen fogyasszuk is el.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4