Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy akkora edénybe (serpenyőbe) tesszük a csirkecombokat az olajjal, hogy beleférjen később a zöldborsó is. A csirkecombokat forgatjuk a sütés közben és ha szükséges, teszünk alá pici vizet (nekem nem volt szükségem vízre). Mindkét oldaluk szépen piruljon meg, ezután fedőt teszünk rá. Továbbra is forgatjuk és figyeljük, szükséges-e vizet önteni alá. Közben, a zöldborsót a vajon, vagy margarinon megpároljuk, fűszerezzük. A végén rászórjuk a petrezselymet. Amikor a combok és a borsó is félig kész, összeöntjük őket. Lehetőleg a borsót öntsük a combokra. A tetejére öntjük a tejfölt és így együtt pároljuk, még kb. 15 -20 percig (ha nagyon sűrű, kicsi vízzel hígítható). Vigyázni kell, mert a fedőt emelgeti! Elkészítjük a rizst is, ahogy szoktuk.