Receptek Főételek Tészta Zöldborsóleves

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 darab paradicsom
1 kanál étolaj
1 darab sárgarépa
1 darab zöldpaprika
1 csomag friss petrezselyem
7 dkg cérnácska tészta
50 dkg zöldborsó
1 mk őrölt pirospaprika
1 l húsleves alaplé

Leírás

A megtisztított zöldborsót az olajon dinszteljük (parányi cukrot tehetünk bele, hogy a nyers ízét elvegyük), a karikára vágott répával együtt, majd meghintjük a liszttel, fűszerpaprikával és felengedjük a csontlevessel. Sózzuk, puhára főzzük. Galuskát szaggatunk bele, illetve főzhetünk bele egyszerűen levesbetét tésztát is. Meghintjük petrezselyemmel. Van, aki a tányérjába tejfölt téve fogyasztja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4