Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a zöldborsószemeket. Megszórjuk a mentával és ad...
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a zöldborsószemeket. Megszórjuk a mentával és addig pároljuk, míg egy kis levet ereszt. Ezután felengedjük a húslevessel. A zsenge borsó hamar megpuhul, botmixerrel már pépesíthetjük is. Beleöntjük a tejszínt is és kóstolás után, ha kell, ízesítsük sóval.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.