Receptek Levesek Zöldborsó leves 2

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab sárgarépa
1 darab zöldpaprika
1 csomag friss petrezselyem
3 dkg galuska
50 dkg zöldborsó
1 mk őrölt pirospaprika
1 darab fehérrépa
1 l csontleves

Leírás

A megtisztított zöldborsót az olajon dinszteljük (parányi cukrot tehetünk bele, hogy a nyers ízét elvegyük), a finomra vágott hagymával, kockázott fehérrépával és a kockára vágott répával együtt, majd meghintjük a liszttel, fűszerpaprikával és felengedjük a csontlevessel. Sózzuk, puhára főzzük. Galuskát szaggatunk bele, illetve főzhetünk bele egyszerűen, levesbetét tésztát is. Meghintjük petrezselyemmel. Van, aki a tányérjába tejfölt téve fogyasztja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4