Receptek Főételek Tészta Zöldborsó krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
10 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál ecetes torma (tejszínes)
2 dl tejszín
50 dkg zöldborsó

Leírás

A meghámozott, kockára vágott burgonyát, kevés olajon és a liszten, néhány perc alatt megpirítjuk, majd hozzáöntjük a zöldborsót. Felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi, majd kb. 20 percig főzzük. Fűszerezzük a sóval, borssal és szerecsendióval. Hozzáöntjük a tejszínt és a tormát, majd hagyjuk ismét felforrni. Ha a zöldség puhára főtt, leturmixoljuk a levest, majd mentalevéllel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4