Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szalonnát apró kockákra vágom, és kevés olajon megpirítom. Hozzáadom az apróra vágott hagymát, és tovább pirítom. Megszórom pirospaprikával, majd rádobom a gyökeret és a sárgarépát. Megtisztítom, karikákra vágom, és ezeket is a hagymához adom. Kicsit párolom, majd 1 csapott evőkanál lisztet szórok rá. Miután a liszt megpirult, leveszem a tűzről, hozzáadom az áttört fokhagymát, és felengedem kb. másfél liter hideg vízzel. A darabolt zöldbabot is hozzáadom, majd sózom. Kis lángon, a zöldségek puhulásáig főzöm. Mikor a bab és a zöldségek már puhák, 1 tojásból és lisztből, pici sóval, sűrű galuskatésztát készítek. A levesbe szaggatom, hozzáadom az apróra vágott zöldpetrezselymet, végül még pár percig főzöm.