Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Felvágod a hagymát, megpárolod egy kis olajban. Rádobod a (mirelit) zöldbabot, a kicsumázott, felszeletelt paprikát, a meghámozott paradicsomot (ezt a kettőt ki is hagyhatod, de vele finomabb), majd együtt pirítod mindezt, néhány percig. Ezután elkevered benne a pirospaprikát és felöntöd vízzel. Ha felforrt, hozzáadod a csíkokra szeletelt sonkát, tarhonyát, megsózod és fedő alatt, éppen csak rotyogva, szép lassan megfőzöd (kb. 25-30 perc). A végén összeforralod tejfellel. Laktató, majdnem egytál étel. A legvégén ecetet is lehet beletenni.