Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kevés olajon megpárolom a mirelit, vagy friss, aprított zöldbabot. Teszek alá egy szirom vöröshagymát, 2 gerezd zúzott fokhagymát és apróra vágott petrezselyem zöldjét. Sóval, ételízesítővel, kevés fűszerpaprikával meghintem és annyi vízzel öntöm fel, hogy alig-alig lepje csak el. Ha puhára főtt a bab, teszek a léhez 2 szem mokkacukrot, kevés citrom levét és az egészet behabarom, egy doboz tejföllel, amibe annyi lisztet keverek, hogy kellő sűrűségű legyen a főzelék (kb. 1-1,5 kanál). A habarással kiforralom a főzeléket. Tetszés szerinti feltéttel, vagy feltét nélkül fogyasztható.