Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kizsírozzuk a sütőformát, vagy belehelyezzük a sütőpapír formákat. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal, a csokoládétörmelékkel, és a vágott mandulával. A tojásokat egy másik edényben jól kikeverjük a cukorral, az olajjal vagy vajjal, a rummal, a vörösborral és az íróval. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és összedolgozzuk. A tésztát a sütőformába töltjük, és 20-25 percig sütjük. A kész süteményt 5-10 percig a formában pihentetjük, majd rácson hagyjuk teljesen kihűlni. A díszítéshez a porcukorból a vörösborral fényes öntetet készítünk, és a muffinok tetejét belemártogatjuk.