Receptek Főételek Húsos ételek Vörösboros meggyleves

Hozzávalók

1 mk tengeri só
4 kanál finomliszt
20 dkg kristálycukor
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
4 dl édes vörösbor
1 csipet őrölt szegfűszeg
60 dkg meggy

Leírás

1,5 liter vizet a cukorral és a sóval forrald fel. Ha felforrt dobd bele a kimagozott meggyet és ha újból felforrt a liszttel elhabart tejszínnel sűrítsd be. Egy kisebb edényben a borból és a fűszerekből készíts forralt bort,ha ez megvan öntsd a leveshez majd keverd össze. Ha hidegen szereted akkor hűtsd le,de én melegen tálaltam a családnak és így is nagyon finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4