Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst közepes kockákra vágjuk. Szétnyomjuk a fokhagymát, és kevés olajon megpirítjuk, a vöröshagymával. A lecsepegtetett húst beledobjuk, megsózzuk, és fehéredésig sütjük, erős tűzön. Mikor kicsit levet engedett, mehet bele a pirospaprika, a kömény és két gerezd zúzott fokhagyma. Megint sütögetjük. A zöldpaprikát apró kockákra vágjuk, és beletesszük. Ha úgy látjuk, pici vizet önthetünk bele, és megsózzuk. Hagyjuk főni, közben bors és só még jöhet bele. Mikor a hús félpuha, mehet bele a felkockázott, hámozott paradicsom és a vörösbor is. Barnásra főzzük mindezt. A legvégén, még egyszer beízesítjük zúzott fokhagymával és köménnyel, mert ezek a fűszerek sokszor elillannak. A pörköltnek zamatos, fűszeres, barnásnak és sűrűnek kell lennie.