Receptek Főételek Húsos ételek Vörösboros marhapörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
3 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
2 dl száraz vörösbor
1 kk őrölt kömény
3 kanál őrölt pirospaprika
1 kg marhalábszár

Leírás

A húst közepes kockákra vágjuk. Szétnyomjuk a fokhagymát, és kevés olajon megpirítjuk, a vöröshagymával. A lecsepegtetett húst beledobjuk, megsózzuk, és fehéredésig sütjük, erős tűzön. Mikor kicsit levet engedett, mehet bele a pirospaprika, a kömény és két gerezd zúzott fokhagyma. Megint sütögetjük. A zöldpaprikát apró kockákra vágjuk, és beletesszük. Ha úgy látjuk, pici vizet önthetünk bele, és megsózzuk. Hagyjuk főni, közben bors és só még jöhet bele. Mikor a hús félpuha, mehet bele a felkockázott, hámozott paradicsom és a vörösbor is. Barnásra főzzük mindezt. A legvégén, még egyszer beízesítjük zúzott fokhagymával és köménnyel, mert ezek a fűszerek sokszor elillannak. A pörköltnek zamatos, fűszeres, barnásnak és sűrűnek kell lennie.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4