Receptek Desszertek Sütés nélküli Vörösboros áfonyalekvár

Hozzávalók

20 dkg kristálycukor
20 dkg porcukor
1 csipet őrölt fahéj
3 dl édes vörösbor
1 rúd vaníliarúd
1 kg áfonya
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 tasak dzsemfix

Leírás

A vörösbort felforraljuk a fűszerekkel és a cukorral. 10 percig forraljuk. Közben az áfonyát egy edénybe öntjük, majd elkeverjük a porcukorral és dzsemfixxel. Egyenletes hő felett főzzük, és felöntözzük a fűszeres kivonattal. Addig főzzük, míg szét nem esik az áfonya. Ekkor turmixoljuk le, és passzírozzuk át. Forraljuk újra, és töltsük üvegekbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4