Receptek Főételek Tészta Virslisaláta (tarka-barka)

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab paradicsom
0.7 dl extra szűz olívaolaj
40 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
4 szál újhagyma
1 fej lilahagyma
2 darab TV paprika
6 darab virsli (baromfi)
1 csokor friss petrezselyem
½ dl fehérborecet

Leírás

A héjában főtt burgonyát meghámozzuk,a paradicsommal,tölteni való paprikával,zöldhagymával,lilahagymával és a főtt virslivel együtt vékony karikákra szeleteljük.Ezután tálba tesszük,meglocsoljuk az olajjal,a fehérborecettel,és megszórjuk aprított petrezselyemmel,sóval és őrölt borssal.Az egészet lazán átforgatjuk,hogy ne törjenek szét a zöldségek,2-3 órára hűtőbe tesszük érlelődni.Tálaláskor még díszíthetjük petrezselyemmel és friss pékáruval kínáljuk. Tipp:Készíthetjük tejfölös vagy joghurtos öntettel is.A burgonyákat ne főzzük túl puhára,mert szeletelésnél szétesnek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4