Receptek Előételek Hideg előételek Virslis-szalonnás tészta

Hozzávalók

10 darab tojás (főtt)
5 dl tejföl
1 dl natúr joghurt
8 darab virsli
50 dkg fusilli (bármilyen)
1 darab póréhagyma
1 marék szárított bazsalikom

Leírás

A tésztát kifőzzük, majd egy nagy, hőálló tálba tesszük. A virslit, szalonnát feldaraboljuk, megpirítjuk. A tejfölt, joghurtot elkeverjük a fűszerekkel, zölddel, apróra vágott póréval, végül a feldarabolt főtt tojással. A tésztára öntjük, majd összekeverjük. Reszelt sajtot szórunk a tetejére és ráolvasztjuk a sütőben.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4