Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
8 dkg liszttel, eldolgozzuk a margarint. Egy jó kanál lisztet, félreteszünk a tészta lisztezéséhez. A többi lisztből, a tejjel, vízzel, élesztővel, sütőporral és a többi anyagokkal, puha rétestésztát készítünk. Táblán kihúzogatjuk, majd a közepébe tesszük a margarinnal átdolgozott lisztet. Hideg helyre tesszük, 1 órára, majd ismét kinyújtjuk és hajtogatjuk. Háromszor ismételjük, majd az utolsó nyújtás után, háromszögre vagy négyszögre vágjuk. A közepébe virslit teszünk és kifliszerűen feltekerjük. Lehet bele tenni virsli helyet sajtot, gesztenyét, diót is. Előmelegített sütőben, 170 fokon sütjük.