Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

4 dl tej
2 tasak vaníliás cukor
10 dkg porcukor
3 dl növényi tejszín
3 tasak tejszínhabpótló por
2 kanál édesítőszer

Leírás

A tejszínhabporhoz hozzákeverjük az édesítőszert, apránként a tejet, tejszínt, majd gépi habverővel jól kikeverjük. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, majd a felvert habot belerétegezzük. Fóliával betakarjuk, és jégszekrényben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt tálcára borítjuk, a fóliát eltávolítjuk, meglocsoljuk csokiöntettel, és szeletekre vágjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4