Receptek Főételek Húsos ételek Vegyes tavaszi főzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
1 csokor friss petrezselyem
3 marék zöldborsó
1 kk őrölt pirospaprika
2 darab karalábé
2 kanál finomliszt

Leírás

A sárgarépát, karalábét 1/2 cm-es kockára vágjuk és a zöldborsóval együtt a zsiradékban külön-külön lábosban megpároljuk (Wok). Mikor már zsírjára pirult, összevegyítjük a liszttel és fűszerpaprikával meghintjük. Előbb hideg vízzel, majd tejjel felengedjük. 8-10percig főzzük. Zöldpetrezselyemmel ízesítjük és ízlés szerint cukorral édesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4