Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az almákat alaposan meg kell mosni. A héj alatti, sok fontos tápanyagot így megőrizzük, másrészt enyhén az is színez, illetve valamennyi sűrítő anyag is kifő belőle. Az almákat negyedekre vágom, kivágom a magházat és felaprítom. Felöntöm annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Belerakok 2-3 rúd fahéjat, hozzáadom a cukrot, belefacsarom a citromok levét és felteszem főni. Kisvártatva beleteszem a meggyet, majd nem sokkal forrás előtt, hozzáadom a többi, lágyabb gyümölcsöt. Ha fagyasztott, az sem baj, hamar kiolvad a levesben is. Amint megforr, behabarom a tejszínnel és a keményítővel. Ha szükséges, még cukrozom. Forrás után, még rottyan, és kész is van. http://www.youtube.com/watch?v=NX5lUsxWW3Y