Receptek Főételek Vegetáriánus töltött paprika

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tejszín
4 darab zöldpaprika
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
20 dkg tehéntúró
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A paprikákat félbevágjuk és kimagozzuk. Megszórjuk sóval és borssal. A tejszínt kemény habbá verjük. Beleforgatjuk a finomra áttört túrót és a fűszereket. A kész habot habzsákba rakjuk és betöltjük vele a paprikákat. Adhatunk hozzá, finomra reszelt kecskesajtot is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4