Hozzávalók

2 csésze vöröslencse
1 csésze zabpehely
1 csésze zsemlemorzsa
1 fej vöröshagyma
2 darab sárgarépa
1 marék friss petrezselyem
1 csésze zöldpaprika (apróra vágott)
2 gerezd fokhagyma
2 kanál paradicsomszósz
2 kanál étolaj
2 kanál finomliszt
1 tk szárított kakukkfű
1 tk szárított majoranna
2 csipet
1 csipet őrölt fekete bors

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a zöldségeket. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.

2

Főzzük meg a lencsét.

3

Egy serpenyőben hevítsünk olajat, a fokhagyma kivételével pirítsuk meg az összes zöldséget. Végül adjuk hozzá a fokhagymát is egy percig.

4

Botmixerrel keverjük össze a hozzávalókat.

5

Egy sütőformát béleljünk ki sütőpapírral, tegyük bele a keveréket.

6

Süssük 45 percig, majd hagyjuk kihűlni, mielőtt szeletekre vágnánk. Tálaljuk burgonyapürével.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4