Receptek Saláták Vega saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab paradicsom
½ kg kígyóuborka (hámozva)
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl majonéz
3 darab zöldpaprika
1 kanál porcukor
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt cayenne bors
1 kanál citromlé
2 dl tejföl
½ csomag toast kenyér (kockára vágva megpirítva)

Leírás

A zöldségeket felaprítjuk és egy tálban, egy csipet sóval összekeverjük. A majonézt és a tejfölt kikeverjük, majd tetszés szerint fűszerezzük. Tálaláskor, nyakon öntjük a zöldségeket a dresszinggel és alaposan megszórjuk kenyérkockával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4