Receptek Főételek Húsos ételek Vasalt csirke petrezselymes burgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg burgonya
1 kanál vaj
2 kanál étolaj
1 kanál friss petrezselyem (finomra vágva)
4 darab csirkecomb filé
1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk. Sóval,borssal és fűszerkeverékkel bedörzsöljük. Egy serpenyőben olajat hevítünk és bele rakjuk a csirkecombfilét a bőrös felével lefelé. Ez azért fontos ,hogy ne ugorjon össze a hús és ,hogy a bőr ropogós legyen. Rárakunk egy edényt amit félig engedünk vízzel. Így gyorsabban megsül a hús. Kb.4 percig sütjük a bőrös felét és ugyanennyi ideig a másik felét. A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk. Sós vízben puhára főzzük,leszűrjük. Vajon megfuttatjuk a petrezselyemzöldet és rátesszük a burgonyát .Alaposan összeforgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4