Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombokat kicsontozzuk. Sóval,borssal és fűszerkeverékkel bedörzsöljük. Egy serpenyőben olajat hevítünk és bele rakjuk a csirkecombfilét a bőrös felével lefelé. Ez azért fontos ,hogy ne ugorjon össze a hús és ,hogy a bőr ropogós legyen. Rárakunk egy edényt amit félig engedünk vízzel. Így gyorsabban megsül a hús. Kb.4 percig sütjük a bőrös felét és ugyanennyi ideig a másik felét. A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk. Sós vízben puhára főzzük,leszűrjük. Vajon megfuttatjuk a petrezselyemzöldet és rátesszük a burgonyát .Alaposan összeforgatjuk.