Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Forró, sós vízben kifőzzük a tésztát, majd hideg vízzel lehűtjük, és lecsepegtetjük. A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjéből kevés cukor hozzáadásával kemény habot verünk. A túrót, tejfölt, mazsolát, cukrot, citrom lereszelt héját, tojássárgáját egy keverőtálba tesszük, majd jó alaposan összekeverjük. Ha ezzel megvagyunk, keverjük hozzá a kifőzött tésztát, majd óvatosan a kemény tojásfehérje habot, hogy az ne törjön össze. Ezek után, egy magas falu sütő tepsit vajazzunk és morzsázzunk ki, majd béleljük ki a réteslappal úgy, hogy a lapok lógjanak ki a tepsiből. Töltsük bele a masszánkat, majd hajtsuk a réteslapokat a tetejére. Kevés olvasztott vajjal kenjük meg a tetejét, és 180 fokos sütőben, körülbelül 40-50 percig süssük. Sütés után, 10-15 percet pihentessük, majd szeleteljük.