Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cérnametéltet sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd langyosra hűtjük. Elkészítjük a túrótölteléket. A túrót összekeverjük a cukorral, vaníliával, csipet sóval, a tojások sárgájával, tejföllel, belereszeljük a citrom héját, hozzáadjuk a megmosott mazsolát. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd a túrókrémbe forgatjuk. Óvatosan elvegyítjük a cérnametélttel. A réteslapokat elválasztjuk egymástól, majd megkenjük őket olajjal. 4 réteggel kibélelünk egy közepes méretű tepsit úgy, hogy kicsit túllógjon a tepsi oldalán. Belesimítjuk a túrós metéltet, majd befedjük a maradék 2 megolajozott réteslappal. Eredetileg vízfürdőben kellett volna megsütni, én csak simán betettem a sütőbe, 40 percre és aranyszínűre sütöttem. Hagyjuk kicsit hűlni, mert egyébként szétesik az egész, ráadásul tűzforrón ehetetlen is. Ezután kockára vágva tálaljuk, ki-ki igénye szerint megszórhatja porcukorral.