Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből a fele cukorral, kemény habot verünk. A margarint, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sót habosra keverjük. Hozzákeverjük a tojássárgájákat, a reszelt citrom- és narancshéjat. Egy tálba átszitáljuk a lisztet és hozzáadjuk a sütőport. Kanalazva, apránként hozzákeverjük a tojásos masszához. A formát jól kivajazzuk és zsemlemorzsával beszórjuk. A tésztát a formába töltjük. A süteményt azonnal, a 175 °C-ra (légkeverésesnél 165 °C) előmelegített sütő középső rácsára téve, 60-65 percig sütjük.